I would go through all this pain, take a bullet straight through my brain, yes, I would die for you, baby, but you won't do the same

Följande är en text som jag skrivit under augusti och september 2011, direkt ur hjärtat.

Att se sin största och första kärlek gå sin väg


Så nedslagen och förkrossad och så jävla trasig att man tillslut blir illamående. Verkligheten gör så ont att ren och skär panik bryter ut och man får svårt att andas. Så liten man är helt plötsligt. Tvingas inse att det är över nu och det får själen att börja skrika. Så blir man rädd för sig själv och de extrema känslorna. Kroppen och själen beter sig på ett sätt de aldrig tidigare gjort och man vet inte hur man ska hantera det. Vill inte möta dagens ljus längre. Blundar hellre för just nu är den allra värsta mardrömmen bättre att leva i än i verkligeheten. Snälla, kan Han bara finnas där vid ens sida när man vaknar upp?

Morgonen gryr och man är fortfarande lika ensam och därför är morgonarna jävligast, nästan outhärdliga. Kan inte somna om fastän klockan knappt passerat sex. Intar fosterställning och håller händerna runt magen för där inne gör det så omätligt ont. Inte ens tårarna som bara rinner och rinner räcker till för att förklara hur ont det gör. Hur kunde Han göra såhär mot mig?

Nej, det finns ingen sorg som hjärtesorg. Så obarmhärtigt är livet att en individ kan skapa så mycket smärta hos en annan. Hjärtat slitet i tusen bitar och inga ord kan lappa ihop det om orden inte kommer från han som slet det itu. En sådan makt en människa kan ha, det är ju helt jävla sjukt.Just nu tar den där jävla pojken upp hundra procent av ens förmåga att tänka. Känslorna för Honom och den ofantliga besvikelsen fyller ut varenda lilla millimeter av ens kropp.

Hjärtat blöder. Blodet bara pulserar hejdlöst och färgar sängkläderna och kudden och t-shirten.Där står man i en pöl av blod och tömmer lungorna på skrik och vrede tills luften tar slut och man måste kippa efter andan. Sedan släpar man med tunga steg iväg på hjärtat i ena handen, hjärtat som man så varsamt gett bort till Honom och sen fått kastat tillbaka, införstådd av att man befinner sig på botten nu. Det kan inte bli värre än såhär. Omöjligt.


Känslorna är så fruktansvärt starka, nästan oövervinneliga. De slår en i magen och över ansiktet och klöser på insidan och man måste vara så stark för att inte förlora mot dem. Man känner hopplösheten och det skulle vara så skönt att bara säga att "jag ger upp nu" och "jag orkar inte mer" men ändå kliver man upp på morgonen efter att ha kvävt gråten i sin kudde hela natten. Trosorna är inte längre av spets utan bomull men ut tar man sig iallafall. Tillslut. Man målar ögonfransarna och kindbenen igen och tittar man inte för djupt i ögonen skulle man nästan kunna tro att hon i spegeln är en vanlig tjej mitt uppe i en vanlig dag på väg till stan för att köpa ett par skor hon spanat in i ett magasin. Men hon är förstörd.

Den där tjejen kan till och med le ibland, skratta också. Ibland glömmer hon bort allt det där bedrövliga och hjärtslitande som skett och riktar uppmärksamheten på något helt annat för en sekund.

Men det är så mycket som påminner om den gamla kärleken att man strax är tillbaka i ältandet och det äter upp en inifrån. Det där caféet man brukade hämta mat ifrån tillsammans till exempel. Det finns bara en person man tänker på när man passerar det. Och när man slår på TV:n och så dyker det där programmet upp på rutan som en riktig jävla käftsmäll. Och låtar. Och tusen andra saker. Det är som en väckarklocka som hakat upp sig. Den bara ringer och ringer och ringer och ringer och vill fortsätta påminna. Glöm inte att du förlorat din stora kärlek! Glöm inte att allt är förändrat och aldrig kommer bli som det en gång var!

Och så sneglar man på Honom och han verkar fortsätta leva och må bra och det får en att vilja skrika ännu mer. Det får en att bita så hårt att underläppen spräcks och det får en att pressa naglarna så hårt att det blir djupa jack i handflatorna. Ögonen svullnar upp som de bara gör när man gråtit i flera timmar. Och varje gång man vaknar upp och har en ny dag framför sig känner man ingenting annat än olust

Överallt tvingas man släpa på det där jävla brustna hjärtat.

/S

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Väldigt fint skriver min vän

2011-09-21 @ 11:50:44
Postat av: Anna

Vad du är duktig på skriva älskade du.

Hoppas det onda snart går över, finns här för dig <3

2011-09-21 @ 12:35:40
Postat av: ibi

Allt stämmer så bra! <3

2011-09-21 @ 13:21:23
Postat av: hannele

<3

2011-09-22 @ 10:22:51
URL: http://hanneles.spotlife.se
Postat av: mallan

Jag dör så fint

2011-10-05 @ 19:54:15
URL: http://malintaflin.blogg.se/
Postat av: Louise

Ååååååh, så perfekt text för hur det känns. Du har satt exakta ord på hur det känns, hur ett brustet hjärta känns. Även om man mår så himla dåligt, så är det så himla fint att man ändå kommer kunna må bra igen, och kommer kunna älska igen. :)

Såååå underbart fint skrivet av dig! :)

KRAM!

2011-10-06 @ 22:03:17
URL: http://partypussy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0