balfrippor

det här är fint tycker jag. 

damn girl

den kvinnan alltså. så jäkla snygg ba.

ph: elin kling


i got to find a way to get next to you


jag har ont i huvudet och jag är trött och jag är less. känns hyfsat omotiverat att sätta sig ner och pränta in en massa psykologiska termer,  neuroser, personlighetsstörningar, tvång, fobier, panikångest, psykoser, schizofreni, autism, borderline, DAMP, paranoia, manodepression OSV samt psykoterapier och psykologiska perspektiv till imorgon. min lilla hjärna ältar tankar såsom: vad ska jag göra med den kunskapen efter provet då? himla onödigt känns det bara. nu ska jag rycka upp mig, medan kan ni ju ha en bra kväll. paz

the garden

letade upp detta underbara klipp på tuben, det var så längesen jag såg det sist. blir helt lyrsik, så bra de är.


happiness a la mode

på fotot ser ni ett mycket lyckligt ögonblick i mitt liv. och med det säger jag godnatt. godnatt! 


schnygg


zoom

bättre bilder på den. bästa huvudbonaden jag ägt. någonsin.



lördagsfilosofi


weheeyyyy

två suddiga på mig och min mössa. vi klickade direkt, kärlek vid första ögonkastet osv. nämen det ser ju förjävligt ut, ska fixa en skarp bild vid ett senare tillfälle.

nuevas

kände det var dags för ett par vårskor nu när gatorna  faktiskt inte längre är snötäckta. 




every day I think about you and I know why

så tiden går alltså. glömde gratta min lilla blogg på 2-årsdagen. skamligt, kan man tycka. det händer jämt, säger jag. att jag glömmer saker alltså... MEN grattis bloggsan, idag är du exat 2 år och 2 dagar. jaaaadå lilla bloggen börjar bli stooooj.

känns som n y s s


jippi

nu har jag beställt något som kanske kan vara en potentiell studentklänning!!!!!! tänk så länge jag suktat efter denna, tänk så många gånger jag klickat in på asos hemsida för att sedan studera denna kreation och tänk så irriterad jag blivit gång på gång då jag insett att den inte finns kvar i några jävla storlekar. men så kikade jag in nu, och så fanns den helt plötsligt!!!! qué pasa? helt otroligt. nu blir nästa spännande steg att se om den passar. hoppashoppashoppas, skulle bli så gla ♥



home is wherever i'm with youuuuu

kom för ett tag sedan hem från ett svettigt danspass. har haft lite halvkass närvaro där de senaste veckorna och holy moly me-oh-my vad jag saknat att dansa. vi har börjat öva för fullt inför idun och jag kan ju bara meddela att jag är måttligt taggad. vi ska föreställa drunk sea men, alltså fulla sjömän. låten är fett skön och likaså korren som vi börjat med! kommer bli azzmmmmmm!!!

idun 2010


these days are so very different

studenten. har längtat dit så abnormt mycket så länge jag kan minnas. jag har sett mina kusiner, grannar ta studenten. jag har sett deras björkklädda verandor och jag har varit på fika för att fira. jag har sett dem lyckligt studsa på sina flak. och varje gång har jag tänkt, att en dag är det min tur. men så avlägset det har varit. så liten jag har varit.

men så slår det mig helt plötsligt, att jag inte ens har tre månader kvar av min gymnasietiden. ganska exakt lika längesen som det var julafton - lika länge kvar är det tills jag tar jävla studenten!!!! inte ens tre månader. inte ens tre månader. inte ens tre månader. shit




snart är det vår tur!!!!

you show the lights that stop me turn to stone

you shine it when i'm alone. jag är ledig imorgon. godnatt ♥



MAT=D

tänkte ägna detta lilla inlägg åt att visa mina fina bloggläsare vilken mat som bjöds på i guatte. kände att det kunde vara intressant för er att veta, eller ett ypperligt tillfälle för er att visa ert medlidande om inte annat. kort och gott så kan man väl säga att guatemalas matkultur inte är något skryta med. men detta var vad som bjöds på. det var bara att tacka, ta emot och sleva i 10 dagar. jag menar, indianerna var ju nöjda! och man var extremt hungrig. frukostserveringen var alltså 06.30. lunchen fick vänta tills 13.00 och ja middagen, den var inte förrän 19... snacka om diet. det hela slutade dock med att vi gick till någon tienda och smygköpte kakor eller chips och hetsåt mellan måltiderna hehe. men okej, here we go!

en frukost. bönor (alltså frijoles en español). guatemalanerna hatar inte frijol. och dom hatar inte majs. tortillabröden kanske ser goda ut, men ack så skenet kan bedra. tortillas gjorda på majsmjöl och vatten är ingen höjdare. den vita saken är typ någon kokt kål av något slag tror jag.

här har man gått och mixat frijolesen, vilket intiativ! rinnande bönor och tortillas, tumme upp! fast ne..

här har man minsann varit kreativ och blandat i RIS i frijolesen. och så tortillas till, classic.

här kan man skåda det klassiska gräset som bjöds på med jämna mellanrum. gräs vet nog alla vad det smakar som, och så lite spagghe på de. och lite sky.

jag vart överlycklig den dagen jag såg att det serverades ÄGG! jag älskar ägg! det var dock till min stora besvikelse som jag insåg att äggen var ett antal minuter, kvartar, timmar (?) överkokta. gröna ägg och mixade frijoles! nom.

lyxmateN! fick en köttbit. dessvärre bestod de centrala delarna av köttbiten av brosk/senor. annars var det ganska gott faktiskt.

bikbok och gina tricot



and in the streets we're runnin' free like it's only you and me

lalala vilket vackert vårväder vi välsignats med idag. tog en tur till stan med moder. inga inköp till mig inte. därefter har jag käkat paulúns musli och vaniljyoghurt till lunch. nu: hej skolarbete!

laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night

never could be sweeter than with you.

en tröja!


19 ÅR!!!!!!

igår fyllde jag år och jag hade världens bästa födelsedag.


ett litet guatemalainlägg

oj. det blir svårt att sammanfatta min resa. allt jag upplevt känns så overkligt och jag tror att man måste uppleva det själv för att kunna förstå hur det verkligen var. men, 9 nätter på ett internat som heter ixmucané. 34 unga flickor. vi fick bo där också, äta alla måltider med tjejerna och umgås med dem under dagarna. vi fick dessutom följa med varsin flicka hem, till sin by och till sitt hus och sova över där. om man nu kan kalla det för hus. vi fick även följa med till deras skolor. där fick man verkligen prova på hur det känns att vara en riktig outsider. hur det känns att få exakt allas blickar när man går förbi. de var helt chockade över att se en människa med vit hudfärg. lite så har min vistelse varit. orkar inte skriva så mycket mer, men resan har varit superrolig och superintressant och superspännande. snacka om att få perspektiv på saker och ting. nu har jag en väska som väntar på att få packas upp. därefter har jag en hel del plugg att se fram emot och sen på tor blire födelsedag, wie.

här bodde vi

klassisk måltid, frijoles (bönor)

utsikten från min flicka, florodelmas, hus

florodelma och hennes broder

huset, "huset"...

sööööööta ungar!!! florodelmas brorsas barn

där inne vare kök och sovrum

en dag i centrum

något vad som skulle likna en pyramid

i yalam, en annan by!


dricksvatten direkt i floden!


vi åkte på flak hela tiden, hur härligt som helst



july eller juana och teresa, tror jag...



bye swedeN

detta ska bli intressant. 12 dagar i guatemala. hörs runt tis v.11, pöss!

RSS 2.0